Cel mai bun job din lume a fost ocupat - VIDEO

Britanicul Ben Southall a câştigat miercuri concursul pentru ocuparea "celei mai bune slujbă din lume", adică să fie timp de şase luni gardianul unei insule paradisiace din Australia, relatează AFP, citând organizatorii.

194 afișări
Imaginea articolului Cel mai bun job din lume a fost ocupat - VIDEO

Cel mai bun job din lume a fost ocupat

Ben Southall, care se ocupă cu strângerea de fonduri de caritate, i-a întrecut pe ceilalţi 15 finalişti, care au fost selecţionaţi din peste 34.000 de candidaţi din toată lumea.

Acesta va primi un salariu de 150.000 de dolari australieni (105.000 de dolari americani) ca să stea la soare, să se plimbe pe plajele imaculate, să facă scufundări, să meargă cu barca şi să posteze în fiecare săptămână fotografii şi înregistrări video pe un blog.

Această iniţiativă, intens mediatizată, face parte din campania destinată conservării industriei turistice din Queensland, care costă 18 miliarde de dolari, în contextul crizei economice.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici