Cel mai ciudat zgârie-nori din Thailanda: Clădirea ”Pixel” care pare incompletă - GALERIE FOTO/VIDEO

Construcţia MahaNakhon, cunoscută şi sub numele de Turnul Pixel, a fost inaugurată cu un impresionant joc de lumini în Bangkok, potrivit Daily Mail.

5805 afișări
Imaginea articolului Cel mai ciudat zgârie-nori din Thailanda: Clădirea ”Pixel” care pare incompletă - GALERIE FOTO/VIDEO

Cel mai ciudat zgârie nori din Thailanda: Clădirea ”Pixel” care pare incompletă - GALERIE FOTO/VIDEO

Clădirea de 77 de etaje şi înaltă de 314 metri va găzdui un hotel, mai multe baruri, restaurante, 200 de apartamente rezidenţiale şi magazine, potrivit Daily Mail. În plus, apartamentele au propriile balcoane pătrate care dau complexului un aspect inedit.

Ole Scheeren, arhitectul german al zgârie-norului, a dezvăluit presei că uneori, clădirea pare că este incompletă sau neterminată. Acesta a adăugat că proprietarul a dorit o clădire care să se diferenţieze de celelalte construcţii ale Thailandei.

”Probabil, calea spre a fi diferit este să nu încerci să fii special, ci să continui pe o linie simplistă”, a spus Ole Scheeren.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici