Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, Rob Kingsley, concertează la Bucureşti. Ce preţuri au biletele

Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, britanicul Rob Kingsley, va susţine show-ul "A Vision of Elvis", la Hard Rock Café din Bucureşti, pe 11 martie, de la ora 22.30, informează organizatorii.

853 afișări
Imaginea articolului Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, Rob Kingsley, concertează la Bucureşti. Ce preţuri au biletele

Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, Rob Kingsley, concertează la Bucureşti. Ce preţuri au biletele

După mai mulţi ani în care a studiat prestaţiile live ale "regelui rock 'n' roll", Kingsley a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, iar show-ul său a devenit unul din cele mai bine cotate spectacole de gen din lume.

Vestimentaţia pe care Rob Kingsley o foloseşte pe scenă este produsă în Statele Unite, de BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecţionat costume de scenă pentru apariţiile din anii '70 ale lui Elvis Presley.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare la trei categorii de preţuri - 90, 70 şi 50 de lei, în funcţie de locul ocupat - şi sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

Elvis Presley, născut pe 8 ianuarie 1935, în Tupelo, Mississippi, a devenit o legendă a muzicii rock 'n' roll şi a fost considerat unul dintre sex-simbolurile anilor '50. A lansat 24 de albume de studio, a avut 149 de piese în topul Billboard 100, a fost distins cu trei premii Grammy şi a jucat în peste 30 de filme.

Elvis Presley a murit în reşedinţa sa, "Graceland", din Memphis, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici