Cel mai LUXOS tren din lume: Cât costă o călătorie şi ce reguli trebuie să respecte pasagerii - GALERIE FOTO, VIDEO

Un tren cu aburi ce oferă celor interesaţi călătorii de-a lungul Africii de Sud este considerat a fi cel mai luxos din lume, garniturile fiind dotate cu apartamente de lux, dar fără acces la Internet.

11787 afișări
Imaginea articolului Cel mai LUXOS tren din lume: Cât costă o călătorie şi ce reguli trebuie să respecte pasagerii - GALERIE FOTO, VIDEO

Cel mai LUXOS tren din lume: Cât costă o călătorie şi ce reguli trebuie să respecte pasagerii (Imagine: www.rovos.com)

Trenul pleacă din gara Rovos din Pretoria, capitala Africii de Sud, iar atmosfera în gară este una cu totul specială: nimeni nu se înghesuie, şampania curge în pahare, iar ventilatoarele din tavan crează o atmosferă boemă, informează CNN.

GALERIE FOTO

Pasagerii vor călători între oraşele Pretoria şi Durban, prin rezervaţia naturală Nambiti Conservancy (regiunea KwaZulu-Natal), unde vor avea posibilitatea să participe la un safari de cinci stele, apoi până la cascada Victoria prin Botswana, Zimbabwe şi prin Parcul Naţional Hwange. Călătoria se încheie după trei zile în Cape Town.

Pasagerii au la dispoziţie tot confortul. În apartamentul de lux (Royal Suite) de 16 metri pătraţi există un pat matrimonial, fotoliii impunătoare şi o baie în stil victorian, cada oferind o panoramă asupra savanei africane.

Costul unui astfel de apartament este de 2.570 de dolari per persoană, însă există şi cabine mai mici, cum ar fi Pullman (7 metri pătraţi) şi Deluxe Suite, care au preţuri mai reduse.

În plus, trenul păstrează din aerul de altădată, deoarece nu există televizoane şi nici  Wi-Fi. Telefoanele mobile sunt descurajate, iar călătorii nu pot folosi laptopurile decât în spaţiul cabinelor personale.

"Nu vrem ca lumea să muncească în tren. Atmosferă relaxată şi conversaţie bună, despre asta este vorba în acest tren", spune Rohan Vos, fondatorul companiei Rovos.

La capătul trenului există un loc special, de unde călătorii pot admira în voie peisajele impunătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici