Cel mai prost cascador din lume? De ce a eşuat cascadoria cu o roşie, un fir de aţă şi un ventilator - VIDEO

Un tânăr poate concura la premiul pentru cel mai prost cascador din lume după ce a eşuat într-o misiune aparent simplă.

3258 afișări
Imaginea articolului Cel mai prost cascador din lume? De ce a eşuat cascadoria cu o roşie, un fir de aţă şi un ventilator - VIDEO

Cel mai prost cascador din lume? De ce a eşuat cascadoria cu o roşie, un fir de aţă şi un ventilator

Un filmuleţ postat pe Youtube îl arată pe tânăr în timp ce încearcă să prindă cu gura o roşie suspendată de tavan cu ajutorul unui fir de aţă, în timp ce un ventilator de cameră este pornit lângă roşie, scrie dailymail.co.uk.

La începutul videoclipului, bărbatul cu numele "Stuntman89" explică trucul pe care vrea să îl facă, apoi se urcă pe un scaun. În momentul în care vrea să apuce roşia cu gura, tânărul este lovit de ventilator.

Cascadorul în vârstă de 21 de ani, pe numele real Jason, spune pe canalul său de Youtube că a început să facă filmuleţe în 2002.

"Am căpătat multă experienţă filmând, editând şi jucând în filmuleţe în ultimii 9 ani", a declarat tânărul.

Videoclipul cu sfârşit dureros filmat de Jason a fost difuzat la televiziune, după ce a atras aproape 1 milion de vizualizări pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici