Cel mai scurt zbor pe cel mai mare avion: Ruta lansată de una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din lume

În timp ce mai multe linii aeriene duc o competiţie pentru a se lăuda că au în portofoliu ”cel mai lung zbor din lume”, altele doboară recorduri la care nimeni nu se gândea.

662 afișări
Imaginea articolului Cel mai scurt zbor pe cel mai mare avion: Ruta lansată de una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din lume

Cel mai scurt zbor pe cel mai mare avion: Ruta lansată de una dintre cele mai cunoscute copanii aeriene din lume

Emirates va începe să zboare pe ”cea mai scurtă rută cu cel mai mare avion din lume” (Dubai, EAU – Muscat, Oman). Zborul este operat pe avionul Airbus A380, cel mai mare avion comercial din lume, scrie CNN.

Compania aeriană din Emiratele Arabe Unite va desfăşura două astfel de zbouri zilnice de la data de 1 iulie.

Distanţa dintre Dubai şi Muscat este de doar 340 de kilometri, echivalentul distanţei Bucureşti-Suceava. Numai cablurile din sistemul electric al aernoavei, puse cap la cap, pot ajunge la o distanţă de 540 de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici