Cel mai urât câine din lume în 2019: Titlul, câştigat de metisul Scamp the Tramp | VIDEO

Metisul Scamp the Tramp, cu blana rară şi ciufulită şi ochi bulbucaţi, a primit titlul de cel mai urât câine din lume în urma unui concurs de "frumuseţe" care a avut loc vineri seară, în localitatea americană Petaluma din California, informează Associated Press.

5364 afișări
Imaginea articolului Cel mai urât câine din lume în 2019: Titlul, câştigat de metisul Scamp the Tramp | VIDEO

Cel mai urât câine din lume în 2019: Titul, câştigat de metisul Scamp the Tramp | VIDEO

19 câini au concurat la cea de-a 31-a ediţie a competiţiei, al cărei mare premiu constă în suma de 1.500 de dolari şi o excursie la New York pentru patruped şi proprietarul său, cei doi urmând să apară şi în emisiunea "Today Show" de pe postul TV NBC. De asemenea, proprietarul câinelui câştigător primeşte suma de 1.500 de dolari pe care să o doneze unor adăposturi pentru animale abandonate.

De altfel, Scamp the Tramp (pramatia) a fost şi el salvat de pe stradă, în 2014, de Yvonne Morones.

Podiumul a fost completat de Wild Thang, un pekinez cu limba lungă, deţinut de Ann Lewis din Los Angeles, şi de Tostito, un chihuahua cu urechi inegale şi limba căzută deţinut de Molly Horgan din Falmouth, Maine.

Anul trecut, titlul de cel mai urât câine din lume a fost câştigat de Zsa Zsa, un buldog englezesc cu limba atârnând până la piept.

Organizatorii spun că animalele înscrise în concurs sunt evaluate în funcţie de urâţenia naturală, atât pentru rasele pure, cât şi pentru cele mixte. Concursul are rolul de a atrage atenţia asupra importanţei adopţiilor, având în vedere că multe dintre animale provin din adăposturi şi crescătorii de câini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici