Cel mai URÂT câine din lume, un metis pe nume Quasi Modo – VIDEO

Un patruped cocoşat din Florida, pe nume Quasi Modo, a fost desemnat cel mai urât câine din lume, în cadrul unui concurs organizat în Petaluma, California.

3828 afișări
Imaginea articolului Cel mai URÂT câine din lume, un metis pe nume Quasi Modo – VIDEO

Cel mai URÂT câine din lume, un metis pe nume Quasi Modo – VIDEO (Imagine: Barcroft TV)

Câştigătorul competiţiei, a cărui coloană vertebrală scurtată îl face să semene cu o hienă, a reuşit să obţină titlul după ce a învins alţi 26 de finalişti, notează Barcroft TV.

Criteriile în baza cărora a fost desemnat învingătorul au fost prima impresie, însuşirile ieşite din comun, „urâţenia naturală”, personalitatea, respectiv reacţiile publicului.

Conform preşedintelui juriului, Quasi Modo „simbolizează excelenţa în urâţenie”, motiv pentru care îşi merită din plin premiul, în valoare de 1.500 de dolari. 

Potrivit organizatorilor, cele mai multe dintre animalele participante la concurs au fost salvate din adăposturi, competiţia fiind menită să atragă atenţia asupra adopţiilor de câini, indiferent de aspectul lor fizic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici