Cele mai frumoase ţinute de Paşte. Iată ce se poartă FOTO

Odată cu venirea sărbătorilor pascale, primăvara ne trece pragul şi trebuie să o primim cum se cuvine. Aşa că, fie că v-aţi înnoit garderoba sau nu, pregătiţi-vă cele mai fresh şi colorate ţinute. Iată câteva idei care ar putea să te inspire, scrie One.ro.

846 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase ţinute de Paşte. Iată ce se poartă FOTO

Cele mai frumoase ţinute de Paşte. Iată ce se poartă FOTO

Ţinute florale. Ţinutele florale se numără printre cele mai reprezentative din acest sezon aşa că, alege să porţi piese vestimentare cu imprimeuri cu diferite tipuri de flori de primăvară, pline de culoare şi de dimensiuni mari. Poţi opta pentru o fustă midi, pefectă pentru o petrecere în oraş, alături de un top sau o cămaşă albă pentru  a nu crea un aspect mult prea încărcat. Dacă eşti o iubitoare a acestor imprimeuri, alege o rochie pe care să o accesorizezi cu o geantă de mici dimensiuni şi în nuanţe pale.

Rose Quartz. Nu putem lăsa de-o parte nici acum tonurile Pantone, dar, de data aceasta, vom pune mai mult accent pe rozul pudrat, pe Rose Quartz. Fie că alegi să iei masa în oraş, fie că stai cu familia, alege piese vestimentare lejere şi foarte uşor de purtat. O pereche de pantaloni sau chiar o rochie tip tricou pot fi de mare ajutor. Nu uita să aduci un aer proaspăt cu ajutorul accesoriilor metalice.

CITEŞTE CONTINUAREA PE ONE

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici