Cele mai grave accidente nucleare din istorie - GALERIE FOTO

Fukushima era considerat, marţi, al doilea cel mai grav incident nuclear după Cernobîl, un incident de gradul şase din şapte posibile conform scalei Agenţiei pentru Energie Atomică.

3384 afișări
Imaginea articolului Cele mai grave accidente nucleare din istorie - GALERIE FOTO

Cele mai grave accidente nucleare din istorie - GALERIE FOTO

 
O a treia explozie a avut loc la reactorul Doi, după deflagraţiile de la reactoarele Unu şi Trei şi un incendiu la reactorul numărul patru, scrie  Business Magazin.
 
Conform Agenţiei pentru Energie Atomică (IEA) un incident de gradul şase este unul serios, care a permis eliberarea în atmosfera a unor cantităţi semnificative de materiale radioactive. 
 
Nivelul şapte este un accident major, cu eliberare de materiale radioactive care afectează mediul şi sănătatea oamenilor. 
 
 
Urmăriţi cele mai grave zece accidente nucleare din lume, în Business Magazin
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici