Cele mai "păcătoase" oraşe din lume - GALERIE FOTO

Berlin, Amsterdam, Tijuana, Las Vegas sau New Orleans se numără printre oraşele ideale ca destinaţie pentru distracţii datorită ofertelor variate şi specifice pe care fiecare dintre ele le oferă.

2116 afișări
Imaginea articolului Cele mai "păcătoase" oraşe din lume - GALERIE FOTO

Rio de Janeiro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Berlin, Germania

Pantaloni din latex, lanţuri, peruci sunt câteva dintre elementele semnificative întâlnite deseori pe străzile energicului oraş din Germania, considerat unul dintre cele mai prietenoase locuri din lume. În Berlin sunt numeroase sex shop-uri. De asemenea, pentru cei care doresc să se distreze într-un club, dar şi să aibă parte de o partidă de sex "The KitKat Club" este cea mai bună alegere.

În perioada interbelică, la Berlin a fost înfiinţat primul institut de sexologie din lume, care a inspirat spectacolele de cabaret şi show-urile burleşti. Institutul găzduia şi un Muzeul al Sexului, unde se putea informa oricine, deseori fiind vizitat de elevi.

În Berlinul contemporan, prostituţia este legală peste tot.

Macau, China

În oraşul aflat în sudul Chinei jocurile de noroc sunt legale şi aduc în fiecare an sume importante de bani ţării. Cazinoul Venetian Macau este unul dintre cele mai mari din lume. În Macau, sunt 26 de cazionuri, urmând să fie construite şi altele. Ca şi în Las Vegas, se găsesc aici numeroase femei care oferă diverse distracţii. Prostituţia nu este în totalitate legală.

Amsterdam, Olanda

Amsterdam-ul, unde drogurile uşoare sunt legale, are pe lângă provocatorul Red Light District şi coffeeshop-urile "speciale", o arhitectură superbă.

Moscova, Rusia

Se găsesc aici numeroase cluburi, de la hardcore şi techno la rock şi trance, pline cu vizitatori şi nu numai. Prostituţia este ilegală. În apropiere de Piaţa Roşie se găsesc cluburi de striptease. Şi bineînţeles, Moscova oferă şi cea mai bună vodkă din lume.

New Orleans, Louisiana

Istoria păcătoasă a acestui oraş american datează din secolul XIX, când era un mediu în care se găseau combinate muzica, prostituţia şi hedonismul. Astăzi, se întâlnesc aceleaşi lucruri, doar că sunt evoluate, printre care se numără şi diverse sex shop-uri.Totuşi, prostituţia este ilegală.

Rio de Janeiro, Brazilia

Brazilia este cunoscută şi datorită femeilor frumoase, nu numai prin celebrul carnaval. Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima sunt doar câteva dintre braziliencele celebre. Femei frumoase, plaje ca Ipanema sau Copacabana, soare, cluburi de noapte în care se cântă bossa nova fac din Rio unul dintre cele mai prietenoase oraşe.

Las Vegas, Nevada

În celebrul Las Vegas, oraşul care a făcut o industrie din "a te distra", cazinourile sunt deschise non stop, chiar şi cele din aeroport. Deşi prostituţia nu este legală, există "servicii de escortă". Show-uri indecente, magazine din care se pot cumpăra arme, dar şi restaurante celebre precum Thomas Keller's Bouchon se numără printre principalele atracţii păcătoase pe care Vegas-ul le oferă.

Tijuana, Mexic

Deseori comparat cu Vestul Sălbatic, oraşul mexican oferă nenumărate motive pentru a păcătui. Tijuana este un loc ideal pentru distracţie pentru că tequila este ieftină, prostituţia a devenit legală, mexicanii având şi ei un Red Light District numit "La Coahuila", oamenii vând sau cumpără droguri pe stradă, şi se găsesc numeroase cluburi de striptease.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici