Cele mai scumpe animale domestice de companie. Pisica de 125.000 de dolari

  • Ashera este cea mai scumpă rasă de pisici din lume, preţul unei ajungând 125.000 de dolari.
  • Felina Sphynx este foarte apreciată şi în România şi este recomandată iubitorilor de animale alergici la par.
  • Mastifful Tibetan este una dintre cele mai scumpe rase de căţei din lume, preţul unui pui pornind de la 7.500 de dolari.
5336 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe animale domestice de companie. Pisica de 125.000 de dolari

Foto: Profimedia

Dacă ai 125.000 de dolari şi eşti iubitor de animale şi de asemenea nu vrei să-şi cumperi, eventual o casă nouă, îţi poţi cumpăra ... o pisică!

Ashera este considerată a fi cea mai scumpă şi rară rasă de pisici din lume, un exemplar ajungând la preţul de 125.000 de dolari. În L .A., se creează anual doar cinci feline de acest gen, aşadar, dacă vă cumpăraţi o asemenea pisică, veţi fi printre puţinii proprietari ai acestei uimitoare rase.

Am însă şi variante mai accesibile pentru tine, pe care le poţi avea cu uşurinţă şi în România. Felina Sphynx este cu totul specială şi foarte căutată printre iubitorii de animale alergici la păr. Roxana ne-a povestit cum este viaţa alături de Maximus.

Roxana Mohănescu, posesoare de pisică Sphynx

”Astăzi vi-l prezentăm pe Maximus, el este un mascul din rasa Sphynx. Viaţa cu un Sphynx este specială, pentru că vă poate aduce foarte multă linişte şi foarte multă dragoste din partea unui animal de companie care necesită foarte puţină bătaie de cap în privinţa îngrijirii. Este foarte, foarte afectuos în comparaţie cu alte pisici.”

Iar dacă preferi căţeii, aici ai o gamă mai diversificată . Mastifful Tibetan se numără printre cei mai scumpi câini din lume. Un pui de Mastiff Tibetan poate ajunge chiar la 7.500 de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici