Cele mai sexy femei din lume - GALERIE FOTO

Adriana Lima, Heidi Klum, Jessica Alba sau Charlize Theron sunt câteva dintre celebrităţile care au fost incluse în topul celor mai sexy 100 femei din lume, alcătuit anual de revista Maxim. Primele zece locuri sunt ocupate de:

4426 afișări
Imaginea articolului Cele mai sexy femei din lume - GALERIE FOTO

Adriana Lima (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO


10. Jennifer Love Hewitt. Actriţa a devenit o vedetă datorită interpretării din filmul "I Know What You Did Last Summer", lansat în 1997. Hewitt nu este doar o actriţă, ci şi o compozitoare şi o cunoscută cântăreaţă, ea apărând şi în nenumărate reclame TV.

9. Jordana Brewster. Actriţa din "Fast & Furious" este originară din Panama şi a moştenit frumuseţea de la mama sa, un fost model de costume de baie din Brazilia.

8. Rihanna. Frumoasa cântăreaţă a avut parte de o carieră cu suişuri şi coborâşuri. În urmă cu puţin timp, "prinţesa pop" şi Chris Brown se aflau pe prima pagină a ziarelor din cauza unui incident în care au fost implicaţi cei doi. Se pare că, în prezent, Rihanna lucrează la cel de-al patrulea album al ei, care urmează materialului lansat în 2007, "Good Girl Gone Bad".

7. Adriana Lima. Chiar dacă sunt nenumărate frumuseţi originare din Brazilia, care s-au remarcat în lumea modei, Adriana este una dintre cele mai sexy brazilience din lume. Modelul este unul dintre cei mai apreciaţi Îngeri Victoria’s Secret.

6. Eliza Dushku. A jucat în mai multe producţii hollywoodiene, dar şi în seriale. Din filmografia Elizei fac parte, printre altele, "The New Guy", "True Lies", "Wrong Turn" şi serialul "Buffy the Vampire Slayer".

5. Mila Kunis. Vedeta este originară din Ucraina şi a apărut pe marile ecrane în filme precum "Max Payne", "Forgetting Sarah Marshall" sau "Get Over It".

4. Malin Akerman. Actriţa suedeză a avut parte până acum de o carieră impresionantă. La numai cinci ani, a apărut în reclame TV, începând astfel să se remarce în lumea modei. În adolescenţă şi-a descoperit pasiunea pentru cinema, reuşind să obţină roluri mici în diverse producţii. De-a lungul timpului a făcut parte din distribuţia unor filme precum "Watchmen" ,“Couples Retreat” şi “The Proposal”. A jucat alături de actori celebri, precum Ben Stiller în "The Heartbreak Kid”, sau Katherine Heigl în "27 Dresses".

3. Bar Rafaeli. Are 24 de ani, este originară din Israel şi o celebritate în lumea modei. Bar s-a aflat în atenţia presei şi datorită relaţiei cu actorul Leonardo di Caprio.

2. Megan Fox. Model şi actriţă, Megan a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în 2004 în serialul "Hope & Faith" şi în filmul SF "Transformers - Războiul lor în lumea noastră".

1. Olivia Wilde. Actriţa americană, protagonistă a serialului de televiziune "Dr. House", a detronat-o pe câştigătoarea de anul trecut, actriţa Megan Fox.

Vezi alte vedete incluse de revista Maxim în topul celor mai sexy 100 femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici