Cele mai sexy fotografii din lume? Sute de imagini cu femei goale, strânse într-o carte - VIDEO

O carte care va fi lansată mâine în Statele Unite ale Americii prezintă sute de imagini cu posterioare de femei.

28892 afișări
Imaginea articolului Cele mai sexy fotografii din lume? Sute de imagini cu femei goale, strânse într-o carte - VIDEO

Cele mai sexy fotografii din lume? Sute de imagini cu femei goale, strânse într-o carte - VIDEO

Imaginile din cartea "Culo" au fost realizate de fotograful Raphael Mazzucco. Acesta a imortalizat femei goale, celebre sau nu, în 248 de imagini.

Printre vedetele care s-au lăsat fotografiate de Raphael Mazzucco se numără Nicole Scherzinger, Lady Gaga şi Irina Shayk.

Raphael Mazzucco este considerat "unul dintre cei 50 de fotografi din lume a cărui activitate trebuie urmărită". Lucrările lui cuprind coperţi de reviste şi cărţi pentru clienţi ca Ralph Lauren, Bergdorf Goodman, Victoria's Secret, Sports Illustrated Swimsuit, Guess şi L'Oreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici