Celebrităţi care au învins dependenţa de alcool sau droguri - GALERIE FOTO

Samuel L. Jackson, Anthony Hopkins, Ozzy Osbourne sau Whitney Houston sunt câteva dintre celebrităţile care au avut probleme cu alcoolul sau cu drogurile de-a lungul carierei, reuşind la un moment dat să îşi învingă dependenţele.

617 afișări
Imaginea articolului Celebrităţi care au învins dependenţa de alcool sau droguri - GALERIE FOTO

Actorul Samuel L. Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Samuel L. Jackson a fost dependent de heroină şi cocaină, până când familia sa a intervenit şi l-au internat într-o clinică de dezintoxicare în 1991. La câteva săptămâni după ce a fost externat, Samuel L. Jackson a jucat unul dintre primele cele mai mari roluri ale sale, rolul unui dependent de cocaină în filmul "Jungle Fever ".

Actorul britanic Russell Brand a fost dependent de sex şi heroină. Brand a reuşit să scape de dependenţele sale după ce a fost prins în baie la o petrecere de Crăciun. Din 2002, actorul britanic şi-a înfrânt definitiv dependenţele.

Anthony Hopkins a reuşit să scape de patima alcoolului în 1975, urmând un program în 12 paşi. Celebrul actor a declarat că şi-a învins dependenţa datorită unei "voci de aur". "S-a întâmplat într-o dimineaţă de luni în 1975. A fost ca şi cum o voce a spus, "Gata! Du-te!" A fost atât de clar, vocea de aur. Cea mai bună parte din mine, subconştientul meu, a venit să mă salveze", a mărturisit Hopkins.

Chitaristul Keith Richards, din trupa The Rolling Stones, a fost cunoscut ca unul dintre cei mai faimoşi consumatori de droguri din istoria rock-and-roll. A renunţat la alcool în 2009, şi susţine că de atunci nu a mai băut deloc.

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a mărturisit că drogul a fost "prietenul cel mai dificil de părăsit". Cântăreaţa a recunoscut că s-a drogat cu metamfetamină cristalizată, o substanţă extrem de puternică. Cântăreţea a spus că a reuşit să îşi învingă dependenţa cu ajutorul hipnozei.

După 40 de ani în care a abuzat atât de alcool cât şi de droguri, Ozzy Osbourne a reuşit să scape de dependenţe cu ajutorul soţiei sale, Sharon.

James Hetfield, solistul trupei Metallica, a avut probleme cu alcoolul timp de mai mulţi ani şi a urmat mai multe programe de reabilitare. Din 2002, Hetfield nu a mai consumat deloc alcool.

Robert Downey Jr. a fost arestat pentru posesie de droguri, pentru port ilegal de armă şi condus în stare de ebrietate. În 2001, a fost trimis la clinică. De atunci, actorul se pare că şi-a revenit.

În 2002, Whitney Houston a recunoscut că e dependentă de droguri. A fost internată de două ori la dezintoxicare si după ce s-a sfârşit căsnicia cu Bobby Brown, a terminat-o definitiv şi cu drogurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici