Celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente

Decizie istorică: celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente de către noii proprietari, un consorţiu thailandez-austriac, anunţă Ziarul Financiar.

474 afișări
Imaginea articolului Celebrul magazin Selfridges din Londra va fi transformat într-un complex cu hotel şi apartamente

Sursa foto: Hepta

Noii proprietari ai celebrului magazin Selfridges din Londra plănuiesc să dezvolte un hotel de lux şi apartamente în contextul unui plan prin care încercă să readucă pe culmile succesului magazinul de referinţă situat pe Oxford aStreet, conform unui executiv din cadrul grupului austriac Signa, citat de FT şi ZF.

Austriecii de la Signa şi thailandezii de la Central au cumpărat brandul britanic Selfridges de la familia Weston. Noii proprietari vor să revitalizeze şi componenta de food din cadrul brandului Selfridges, utilizând experienţa deja existentă în businessuri precum KaDeWe şi Globus – deţinute tot de cele două grupuri.

Dezvoltarea hotelului şi a apartamentelor va aduce o apreciere în valoare a businessului pentru noii proprietari, a explicat Dieter Berninghaus, preşedintele executiv al Signa.

Preţul de achiziţie (n.r: 4 miliarde de lire sterline) abia reflectă evaluarea clădirilor principale Selfridges şi potenţialul acestora pentru retail”, a adăugat el.

Parteneriatul dintre experienţa de real estate a Signa şi cea de retail a Central este o combinaţie neobişnuită, dar datează deja de câţiva ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici