Celine Dion, pictorial provocator pentru revista V. Cum arată cântăreaţa topless - FOTO

Cântăreaţa Celine Dion, în vârstă de 44 de ani, a pozat topless într-un pictorial provocator prezentat în paginile revistei V, informează dailymail.co.uk.

2209 afișări
Imaginea articolului Celine Dion, pictorial provocator pentru revista V. Cum arată cântăreaţa topless - FOTO

Celine Dion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celine Dion apare ca o adevărată "show girl" în acest pictorial considerat riscant de editorii publicaţiei dailymail.co.uk.

În acest pictorial, publicat în numărul din luna septembrie al revistei V, Celine Dion a renunţat la imaginea curată de mamă a trei copii pentru cea provocatoare de vampă.

Cântăreaţa franco-canadiană apare fără sutien în acest pictorial. Ea îşi acoperă sânii cu mâinile, pe care are mănuşi lungi din piele. În aceeaşi imagine, cântăreaţa mai poartă o pereche de pantaloni negri tot din piele.

Pentru pictorialul din revista V, Celine Dion l-a invitat pe fotograful Sebastian Faena la casa ei din Florida.

Într-o altă fotografie, Celine Dion este surprinsă în timp ce înoată în piscină. De asemenea, în alte imagini din acelaşi pictorial, Celine Dion apare îmbrăcată într-o ţinută colorată din pene, dar şi într-o salopetă împodobită cu jucării de pluş, care îi dă un aspect bizar.

Într-un interviu acordat revistei V, care însoţeşte pictorialul, Celine Dion - care este căsătorită cu iubirea ei din copilărie, Rene Angelil - vorbeşte despre rolul de mamă. "Am crezut că am avut o viaţă înainte, dar înainte să fiu mamă, nu aveam idee (despre viaţă, n.r.). Sunt mult mai cu picioarele pe pământ acum decât înainte", a spus Celine Dion.

Totodată, Celin Dion a dezvăluit în acelaşi interviu că este un fan al cântăreţei britanice Adele. "Cred că întreaga sa imagine este foarte bună! Felul în care este ea va ajuta în mod clar noua generaţie de fete să se accepte pe ele însele", a spus Celin Dion.

Vorbind despre showbiz, Celin Dion a spus: "Am fost mereu speriată de această industrie. Am fost şocată când viaţa lui Whitney Houston a fost curmată de droguri. Este o mare pierdere pentru noi toţi".

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici