"Cenuşăreasa" modernă: în copilărie căuta prin tomberoane, iar acum are propria afacere de succes

O tânără de 28 de ani poreclită "Cenuşăreasa Braziliei" mizează pe propria sa poveste de succes pentru a pregăti modele din Brazilia.

729 afișări
Imaginea articolului "Cenuşăreasa" modernă: în copilărie căuta prin tomberoane, iar acum are propria afacere de succes

"Cenuşăreasa" modernă: în copilărie căuta prin tomberoane, iar acum are propria afacere de succes

După o copilărie agitată, în care a fost nevoită la un moment dat să caute prin tomberoanele din Rio de Janeiro, Sandra Passos a reuşit să îşi construiască o carieră în modelling şi chiar să pună bazele propriei sale agenţii. Tatăl său creştea porci şi căuta prin lucrurile aruncate de alţii, iar Sandra Passos era mereu alături de el. Încurajată de mama sa, tânăra a participat la mai multe concursuri de modă, iar la vârsta de 16 ani avea deja contracte cu mai multe agenţii de recrutare, scrie Business Magazin.

În prezent, ea lucrează cu alte tinere care vor să înveţe secretele meseriei şi intenţionează să le ia pe acestea în China, la Guangzhou, acolo unde este sediul agenţiei. Scopul este de a aduce ceva nou pe piaţa din China, acolo unde modelele de culoare şi cele supraponderale sunt încă o raritate.

"Procesul meu de selecţie nu are nicio legătură cu standardele industriei, care cer ca fetele să fie înalte, slabe şi cu ochi albaştri", a povestit Passos celor de la Daily Mail. "Înţeleg că în China ideea de frumuseţe e una foarte strictă, dar încercăm să schimbăm acest lucru."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici