Ceremonie INEDITĂ la Timişoara: Militari, jandarmi şi pompieri au participat la tradiţionala retragere cu torţe în centrul oraşului - FOTO

Manifestările organizate, marţi, la Timişoara, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, s-au încheiat cu tradiţionala retragere cu torţe în centrul oraşului.

189 afișări
Imaginea articolului Ceremonie INEDITĂ la Timişoara: Militari, jandarmi şi pompieri au participat la tradiţionala retragere cu torţe în centrul oraşului - FOTO

Ceremonie INEDITĂ la Timişoara: Militari, jandarmi şi pompieri au participat la tradiţionala retragere cu torţe în centrul oraşului (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Militarii Brigăzii 18 Infanterie „Banat”, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” au participat la această tradiţie, torţele fiind aprinse în faţa Catedralei Metropolitane.

Ceremonia s-a desfăşurat pe traseul Primăria Timişoara - Arhiepiscopia Timişoarei - Palatul Administrativ - Piaţa Libertăţii – stada Alba Iulia - Piaţa Victoriei - strada Mărăşeşti - sediul Brigăzii 18 Infanterie „Banat”.

Mii de oameni au participat, marţi seară, în centrul Timişoarei, la aprinderea luminilor ornamentale de sărbători şi la deschiderea Târgului de Crăciun, pe scena din faţa Operei având loc mai multe concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici