Cerşetor român din Barcelona, umilit de un tânăr care i-a oferit biscuiţi umpluţi, după ce le-a înlocuit crema. „L-am ajutat să se spele”. Ce riscă "youtuber-ul"

Farsele pe YouTube sunt mai puţin amuzante şi uneori îi pot afecta fizic şi emoţional pe cei din jur. De la folosirea unei portavoci în apropierea „victimei”, ţintirea unui şobolan mort cu teaser-ul, până la simularea unui atac terorist şi băşcălia de japonezi, lucrurile pot merge prea departe, scrie nymag.com.

32170 afișări
Imaginea articolului Cerşetor român din Barcelona, umilit de un tânăr care i-a oferit biscuiţi umpluţi, după ce le-a înlocuit crema. „L-am ajutat să se spele”. Ce riscă "youtuber-ul"

În cazul lui Kaghuna Ren, un tânăr care postează clipuri video pe YouTube, farsa a reprezentat o jignire la adresa umanităţii: farsorul „i-a păcălit” pe oamenii străzii să mănânce biscuiţi Oreo cu pastă de dinţi.

Kanghua, originar din China, locuieşte acum în Barcelona, Spania, şi activează pe YouTube sub numele de ReSet. Tânărul de 20 de ani are 1,2 milioane abonaţi şi aproape 100 milioane vizualizări. Potrivit Independent, acesta s-a filmat în timp ce înlocuieşte crema biscuiţilor cu pastă de dinţi, apoi îi oferă dulciurile unui cerşetor român pe nume Gheorghe L., în vârstă de 59 de ani, alături de 20 de euro.

„Cred că am exagerat, dar priviţi partea bună: Biscuiţii îl vor ajuta să se spele pe dinţi. Nu a mai făcut asta de când a devenit sărac”, a declarat controversatul Kanghua. Victima farsei sale a avut imediat o stare de vomă şi a spus că s-a temut pentru viaţa sa.

Potrivit unor documente judecătoreşti citate de El Pais, farsorul a făcut 2.000 de euro de pe urma acestui clip umilitor, din reclama afişată. Procurorii spun că ulterior tânărul a şters materialul video şi a încercat să-şi mituiască victima, pentru a scăpa de acuzaţii.

Tânărul riscă acum până la doi ani de închisoare, fiind acuzat de „infracţiune împotriva integrităţii morale”. Potrivit presei spaniole, Gheorghe L., victima lui Kaghuna, a fost preot timp de nouă ani în România, dar neşansa a făcut să ajungă cerşetor pe străzile Barcelonei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici