Cerul a devenit mov în apropierea celei mai mari ferme de canabis din Arizona. Care a fost motivul

Cea mai mare fermă de canabis medicinal din Arizona, USA a generat o lumină care a colorat cerul în mov, fapt are i-a intrigat pe localnicii din zonă, relatează CNN.

357 afișări
Imaginea articolului Cerul a devenit mov în apropierea celei mai mari ferme de canabis din Arizona. Care a fost motivul

sursa FOTO: Facebook

Cea mai mare fermă de canabis medicinal din Arizona, Cropperstone Farms a generat într-o dimineaţă, o lumină mov care a captat atenţia localnicilor, informează CNN.

Într-o dimineată, cerul din Arizona a devenit brusc mov, iar o femeie care stă în zonă a făcut imediat o poza ciudatului fenomen.

Femeia care locuieşte la un kilometru jumătate distanţă de ferma de canabis, a afirmat că întotdeauna se pot vedea lumini de la locaţia respectivă, însă niciodată nu a avut loc un fenomen atât de straniu care să coloreze întregul cer în mov.

Unele persoane au crezut că fenomenul a fost cauzat de poluare, însă altora le-a plăcut efectul neobişnuit. 

Purtătorul de cuvânt al fermei Croppesrtone a afirmat că sunt folosite lumii roşii şi albastre pentru a ajuta plantele să crească.

Cea mai mare fermă de canabis din Arizona acoperă peste 16 hectare şi are dimensiunea a 30 de stadioane de fotbal.

Se pare că motivul pentru care luminile fermei au inundat cerul în culoarea mov, se datoreaza ceţii de la momentul respectiv care a propagat lumina şi a distorsionat culorile roşu şi albastru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici