Cesaria Evora revine în România cu un concert la Sala Palatului. Cât costă biletele şi de unde le poţi cumpăra - VIDEO

"Diva desculţă", cum este supranumită cântăreaţa Cesaria Evora, va cânta din nou pentru fanii săi din România, pe 4 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, informează organizatorii concertului, Project Events.

238 afișări
Imaginea articolului Cesaria Evora revine în România cu un concert la Sala Palatului. Cât costă biletele şi de unde le poţi cumpăra - VIDEO

Cesaria Evora revine în România cu un concert la Sala Palatului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi Cesaria Evora, originară din Capul Verde, se simte acasă peste tot în lume, chiar dacă se află în Polonia sau Brazilia, Cuba sau Italia, România ocupă un loc special în inima artistei. Cesaria Evora a vizitat România de câteva ori, pentru scurte perioade de timp, susţinând aici mai multe concerte.

După o copilărie nefericită şi un început de carieră greoi, Cesaria Evora începe să fie recunoscută şi apreciată pe plan internaţional abia în 1988, odată cu lansarea primului său album "La Diva Aux Pieds Nus" şi primul său concert susţinut la Paris.

Trei ani mai târziu, în 1991, artista înregistrează primul său album acustic, ce trezeşte interesul ziariştilor de specialitate, apărând astfel primul articol pozitiv în cotidianul francez Liberation. Acest articol avea să îi deschidă drumul spre inimile viitorilor fani care de-a lungul timpului au ovaţionat-o şi aplaudat-o la scenă deschisă pe tot mapamondul. Melodiile sale, printre care "Besame Mucho", "Sentimento" şi "Cabo Verde", au fost fredonate de milioane de oameni.

Cesaria Evora reuşeşte de fiecare dată să transmită publicului său nostalgie, eleganţă şi emoţie. Apreciată pe tot globul, "Diva desculţă" nu vrea să-şi uite rădăcinile şi sărăcia în care ea a trăit la începutul vieţii, motiv pentru care la fiecare concert ea cântă în picioarele goale, amintind lumii întregi că milioane de oameni trăiesc încă în mizerie şi sărăcie şi printre ei trăiesc multe diamante neşlefuite ce aşteaptă o şansa de a fi descoperite.

Pentru cei care îşi doresc să o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi puse în vânzare din 9 iulie şi vor putea fi achiziţionate de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul, chioşcurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Sală Palatului, Librăria Eminescu, magazinele Victoria şi Muzica, şi staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro şi ticketpoint.ro.

Preţurile biletelor pentru concertul de la Sala Palatului vor fi cuprinse între 50 de lei şi 300 de lei (categoria VIP).

Concertul Cesariei Evora de la Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Services.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici