Charlie Murphy, fratele celebrului Eddie Murphy, a murit la 57 de ani

Comediantul american Charlie Murphy, fratele actorului Eddie Murphy, care a jucat în serialul de comedie “Chappelle’s Show” şi a fost co-scenaristul filmelor “Vampire in Brooklyn” şi “Norbit”, a murit miercuri, într-un spital din oraşul New York, la vârsta de 57 de ani, după o luptă cu leucemia.

17575 afișări
Imaginea articolului Charlie Murphy, fratele celebrului Eddie Murphy, a murit la 57 de ani

A murit actorul de comedie Charlie Murphy, fratele celebrului Eddie Murphy

Managerul acestuia a confirmat vestea pentru TMZ, precizând că a urmat un tratament de chimioterapie.

Născut în Brooklyn, New York, în 1959, Charlie a fost un actor şi un comediant de succes. Înainte de a pătrunde în lumea divertismentului, s-a înrolat în Marina SUA în 1978 unde a făcut un stagiu militar de şase ani.

Charlie, ca şi fratele său, Eddie Murphy, şi-a făcut un nume în lumea comediei. Una dintre cele mai memorabilae apariţii ale sale a fost în serialul de comedie “Chappelle’s Show”, într-un episod despre seara în care a petrecut cu cântăreâul Prince.

În afară de apariţiile sale în “Chappelle’s Show,” Charlie a fost şi co-scenaristul mai multor filme în care a jucat Eddie, inclusiv al filmelor “Vampire in Brooklyn” şi “Norbit” . De asemenea, Charlie a jucat în filme precum ”The Boondocks,” sau “Are We There Yet?”. La finalul anilor 80, Charlie a avut o scurtă carieră în lumea rapului, compunând melodii alături de K-9 Posse.

În 1997, Charlie Murphy s-a căsătorit cu Tisha Taylor, alături de care are doi copii; acesta mai are un copil dintr-o relaţie anterioară. Taylor a murit în 2009 tot din cauza cancerului.

În acelaşi an, Charlie a lansat un serial de comedie pe reţeaua video Crackle.com intitulat “Charlie Murphy’s Crash Comedy,” iar în 2010, serialul de stand-up “Charlie Murphy: I Will Not Apologize,” difuzat pe Comedy Central.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici