Charlie Sheen a scăpat de închisoare

Charlie Sheen a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă asupra soţiei sale, Brooke Mueller, şi a scăpat de pedeapsa de 30 de zile de închisoare graţie unui acord încheiat cu procuratura americană, a anunţat, luni, avocatul actorului.

53 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen a scăpat de închisoare

Charlie Sheen a scăpat de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charlie Sheen, în vârstă de 44 de ani, a primit deja o pedeapsă de 30 de zile de închisoare, după ce a pledat vinovat, la un tribunal din Aspen (Colorado), la acuzaţia de agresare a soţiei sale, Brooke Mueller. În ziua de Crăciun, anul trecut, pe când se aflau în reşedinţa lor de vacanţă din Aspen, cei doi s-au certat, iar Sheen şi-a ameninţat soţia cu un cuţit.

Pedeapsa iniţială s-a transformat, în cele din urmă, în 30 de zile de tratament într-un centru de dezintoxicare, destinat celebrităţilor, din Malibu, situat la mică distanţă de reşedinţa actorului.

Însă, potrivit site-ului tmz.com, deoarece Charlie Sheen a petrecut deja acolo peste o lună, la începutul anului, este foarte posibil ca actorul să se prezinte din nou la acel centru doar "pentru câteva secunde".

Charlie Sheen a mai fost condamnat la 30 de zile de supraveghere judiciară şi va urma un curs de 36 de ore în cadrul unui program de terapie contra acceselor de furie.

Avocatul său, Yale Galanter, a declarat că Charlie Sheen, starul filmelor "Wall Street" şi "Plutonul", va putea să revină pe platourile de filmare ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City".

În mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru următoarele două sezoane ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cu producătorii de la postul de televiziune CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici