Charlie Sheen, arestat sub acuzaţia de violenţă domestică, a fost eliberat

Charlie Sheen, star al serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate", care a fost arestat vineri - fiind acuzat, printre altele, de violenţă domestică -, în staţiunea Aspen din statul american Colorado, a fost eliberat după ce a depus o garanţie de 8.500 de dolari, potrivit popeater.com.

212 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, arestat sub acuzaţia de violenţă domestică, a fost eliberat

Charlie Sheen şi soţia sa Brooke Mueller (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat şi încarcerat sub acuzaţiile de agresiune fizică, ameninţări, provocare de pagube şi violenţă domestică, a declarat poliţia din Aspen. Sheen a rămas în închisoarea din Pitkin, Colorado, câteva ore, fiind eliberat după ce a depus o garanţie de 8.500 de dolari.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 8 februarie.

Poliţia nu a făcut public numele persoanei pe care ar fi agresat-o Sheen. Însă site-ul de ştiri mondene Radar Online indica sâmbătă faptul că actorul a fost arestat după ce şi-a lovit soţia, pe Brooke Mueller, în timpul unui conflict mai încins.

Purtătorul de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia, declarând totuşi că cei doi "petreceau Crăciunul" la casa familiei lui Mueller din Aspen la momentul în care starul a fost arestat. Rosenfield a refizat să facă orice alt comentariu, însă a mai spus: "Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe. Aparenţele şi realitatea pot fi la fel de diferite ca ziua şi noaptea. Ar fi în beneficiul tuturor să nu vă pripiţi cu concluziile".

Site-ul TMZ.com relatează că Mueller i-a spus unui ofiţer că era beată când a sunat la 911 - sursele din poliţie susţinând spusele ei. Se pare că atât Mueller, cât şi Sheen au făcut analize pentru a li se evalua nivelul de alcool din sânge, iar Mueller era în stare de ebrietate.

Iniţial, TMZ a indicat că Mueller a sunat la 911 spunând că Sheen a agresat-o, dar că actorul le-a spus forţelor de ordine că Brooke a fost agresorul şi că el doar încerca să evite loviturile ei.

Sheen şi Mueller, în vârstă de 32 de ani, s-au logodit în iulie 2007 şi s-au căsătorit în mai 2008. Fosta actriţă, devenită agent imobiliar, care a devenit a treia soţie a lui Sheen, a dat naştere unor băieţi gemeni în aprilie anul acesta.

Actorul american mai are două fiice, Sam şi Lola, în vârstă de patru, respectiv trei ani, cu o fostă "Bond Girl", actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, după un mariaj de patru ani. Sheen are, de asemenea, o fiică, Cassandra, în vârstă de 24 de ani, dintr-o relaţie anterioară.

Fiu al actorului Martin Sheen, care a jucat în "Apocalipsul acum" (1979) şi serialul "Viaţa la Casa Albă", frate al actorului şi regizorului Emilio Estevez, Charlie Sheen a obţinut primele sale roluri majore în filmele "Plutonul" şi "Wall Street", în regia lui Oliver Stone, la sfârşitul anilor '80.

După numeroase probleme cu justiţia în anii '90, provocate în special de consumul de droguri, de violenţe conjugale şi de scandaluri ce au implicat prostituate, Charlie Sheen este în prezent cel mai bine plătit actor de televiziune, graţie rolului din serialul de succes "Doi bărbaţi şi jumătate". Astfel, starul primeşte 875.000 de dolari pe episod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici