Charlie Sheen şi-a atacat dentistul cu un cuţit în timp ce era drogat

Actorul american Charlie Sheen este anchetat de poliţiştii din Los Angeles privind atacarea cu un cuţit a dentistului său, în timp ce vedeta americană ar fi fost sub influenţa drogurilor.

430 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen şi-a atacat dentistul cu un cuţit  în timp ce era drogat

Charlie Sheen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul ar fi avut loc pe 25 septembrie, în timpul unei vizite a actorului la cabinetul stomatologic. În momentul în care tehnicianul dentar a vrut să îi pună lui Sheen masca pentru anestezie pe faţă, vedeta a început să se comporte bizar, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit unei surse citate de tmz.com, tehnicianul dentar a părăsit zona unde trebuia să se desfăşoare operaţia chirurgicală programată, iar garda de corp a lui Sheen însoţită de dentistul personal al vedetei şi de un chirurg au intrat pentru a vedea ce se întâmplă.

Dentistul lui Sheen susţine că actorul a scos un cuţit şi l-a atacat, dar nu a fost rănit. Tehnicianul dentar susţine că garda de corp a lui Sheen i-ar fi spus că vedeta era drogată cu cocaină în momentul atacului.

Potrivit tmz.com, poliţiştii efectuează cercetări înainte de a trimite cazul în instanţă, iar ofiţerii vor să îi interogheze pe Charlie Sheen şi pe dentistul său.

Incidentul vine la puţină vreme după ce Charlie Sheen, în vârstă de 59 de ani, a forţat oprirea filmărilor pentru serialul TV "Anger Management", al cărui protagonist este, după ce s-a lovit la bărbie sărind în zona puţin adâncă a piscinei sale.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici