Charlie Sheen şi Denise Richards, daţi în judecată, pentru neplata unor meditaţii extraşcolare

Actorul Charlie Sheen şi una dintre fostele sale soţii, actriţa Denise Richards, au fost daţi în judecată pentru că nu au plătit meditaţiile private de care au beneficiat fiicele lor, informează contactmusic.com.

1961 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen şi Denise Richards, daţi în judecată, pentru neplata unor meditaţii extraşcolare

Denise Richards şi Charlie Sheen (Imagine: HEPTA)

Actorii sunt acuzaţi că datorează companiei A-List Tutoring Services suma de 11.156 de dolari, reprezentând taxele aferente pentru patru săptămâni de meditaţii extraşcolare de care au beneficiat fiicele lor, Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani.

Directorii acelei companii i-au dat în judecată pe cei doi actori, de la care solicită achitarea integrală şi într-o singură tranşă a sumei datorate, precizează site-ul TMZ.com.

Procesul a fost iniţiat la doar două zile după ce fostul cuplu s-a implicat într-un schimb acid de replici pe platforma de socializare Twitter.

Prima căsătorie a lui Charlie Sheen, cu Donna Peele, a fost anulată, actorul căsătorindu-se apoi cu Denise Richards, în 2002, cu care are două fete, Sam J şi Lola Rose. Richards a cerut divorţul după trei ani, când era însărcinată cu Lola.

În 2008, actorul s-a căsătorit cu Brooke Mueller, dar, după o relaţie plină de scandaluri, cei doi au divorţat în 2011. Sheen are doi băieţi din această căsnicie, gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani.

Fiica cea mare a starului american, Cassandra Jade Estevez, s-a născut pe 12 decembrie 1984, în urma relaţiei cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici