Charlize Theron, declaraţii incendiare: Este disponibilă pentru întâlniri

Actriţa sud-africană Charlize Theron a afirmat este singură şi că nu ar spune nu unei invitaţii în oraş, negând astfel zvonurile apărute la începutul anului conform cărora avea o relaţie cu actorul american Brad Pitt, relatează contactmusic.net.

3395 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron, declaraţii incendiare: Este disponibilă pentru întâlniri

Charlize Theron, declaraţii incendiare: Este disponibilă pentru întâlniri

Afirmaţia a fost făcută în timpul unui interviu pentru emisiunea "Entertainment Tonight", difuzată pe postul american de televizune CBS. Când a fost întrebată de viaţa ei personală, actriţa a răspuns că nu a mai fost într-o relaţie de mulţi ani şi a continuat spunând că este deschisă la întâlniri. "Cineva trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să iasă în faţă", a afirmat aceasta, spunând că este "şocant de singură".

Declaraţia a fost susţinută, în glumă, de actorul canadian Seth Rogen, alături de care va apărea în filmul "Long Shot". Acesta a exclamat "E disponibilă!".

Anterior, Theron afirmase că nu era interesată să îşi găsească un nou partener pe vremea când copii săi adoptivi - Jackson, de şapte ani şi August, în vârstă de trei ani - erau mici. Aceasta a admis, însă, că opinia ei se poate schimba pe măsură ce aceştia creşteau. "Nu era vorba de o luptă- era un caz în care chimia corpului meu şi mintea voiau să ajungă la stadiul în care eram 100% mulţumită de faptul că eram mamă", a spus aceasta.

Ultima relaţie a lui Charlize Theron a fost cu actorul american Sean Penn. Aceştia au fost împreună din 2013, dar s-au despărţit în iunie 2015.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monster/Monstrul" (2004). Ea mai are în palmares roluri precum cele din "Head in the Clouds/Cu capul în nori" (2004), "The Life and Death of Peter Sellers/Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Young Adult/Tânără adultă" (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus".

În 2015, Theron a apărut în filmul "Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei", care a câştigat şase premii Oscar, iar în 2017 a jucat în pelicula "The Fate of the Furious/ Furios şi iute 8".

Cel mai recent film al actriţei este comedia "Long Shot", care va fi lansată în Statele Unite ale Americii pe 3 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici