Cheeky Gabriela despre acuzaţia de furt: Am uitat să plătesc o sticlă de suc

Gabriela Irimia, membră a trupei Cheeky Girls, a declarat, luni, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că incidentul dintr-un supermarket din Marea Britanie, în urma căruia a fost acuzată de furt, a fost o neînţelegere, ea uitând să plătească o sticlă cu suc de mere.

89 afișări
Imaginea articolului Cheeky Gabriela despre acuzaţia de furt: Am uitat să plătesc o sticlă de suc

Cheeky Gabriela despre acuzaţia de furt: Am uitat să plătesc o sticlă de suc

"Am ieşit din magazin fără să-mi dau seama. Am realizat că nu am plătit când paza a început să fugă după mine. Lucrurile s-au agravat când a venit şi poliţia. Îmi este ruşine, dar nu am făcut nimic intenţionat", a declarat Gabriela Irimia în emisiunea "Happy Hour".

Gabriela a spus că, vineri, aflându-se în vizită la iubitul ei, s-a dus la un magazin din Manchester, pentru a face cumpărături. După ce a plătit o salată, aceasta s-a întors să îşi ia o sticlă cu suc, pe care a uitat să o plătească.

Totodată, Gabriela Irimia a mărturisit că a fost foarte supărată de tot ce s-a întâmplat, mai ales că nu plătise pentru o stică cu suc de mere care costa 2 lire sterline. Ea a mai spus că a primit o avertizare din partea poliţiei britanice.

Totodată, Gabriela a precizat că incidentul s-a petrecut şi din cauza faptului că se grăbea să ajungă acasă, pentru a citi scenariul unui film "cu gangsteri", în care, cel mai probabil, va juca alături de sora sa, Monica.

Gabriela şi Monica Irimia au venit la "Happy Hour" însoţite de Beatrice, sora lor mai mică, pe care vor să o lanseze în showbiz. Beatrice, care locuieşte la Cluj, este sora vitregă mai mică cu un an a celor două gemene.

Sâmbătă, The Sun a publicat un material, potrivit căruia Gabriela Irimia ar fi furat legume şi câteva produse cosmetice, în valoare totală de circa 40 de lire sterline (47,5 euro) dintr-un magazin ce face parte din reţeaua de supermarketuri Sainsbury.

În schimb, mama gemenelor Cheeky Girls, Margareta Irimia, a declarat, duminică, pentru MailOnline că Gabriela ar fi luat hotărârea de a fura dintr-un magazin, deoarece îşi dorea să se documenteze pentru un rol dintr-un film, regizat de Jason Cook. În acest film ea ar urma să interpreteze rolul unei soţii de gangster.

După ce au participat la emisiunea "Popstars: The Rivals", gemenele din trupa Cheeky Girls au devenit celebre, patru dintre piesele lor ajungând în Top 10 din Marea Britanie în perioada 2002 - 2004.

Piesa lor de debut, intitulată "Cheeky Song (Touch My Bum)", s-a vândut în peste 1,2 milioane de copii pe plan mondial.

Gabriela Irimia a fost logodită cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despărţit în 2008. În prezent, cântăreaţa are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici