Chef Florin Dumitrescu este adeptul dietei în cuplu

Chef Florin Dumitrescu este adeptul dietei în cuplu şi va vorbi despre secretele lui culinare sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată de la ora 10.00 la Pro TV, informează televiziunea.

148 afișări
Imaginea articolului Chef Florin Dumitrescu este adeptul dietei în cuplu

Florin Dumitrescu (Imagine: Paul Diaconu/ Mediafax Foto)

Sâmbătă, de la ora 10.00, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", prezentatoarea rubricii "Vremea" de la Pro TV Magda Pălimariu este invitată de Oana Cuzino să le povestească doamnelor cum pot da savoare vieţii de cuplu, aplicând faimoasa zicală "Dragostea trece prin stomac".

Cu toate acestea, când urmele răsfăţului încep să se vadă, este timpul pentru o dietă ţinută în cuplu, aşa cum procedează şi juratul MasterChef, Florin Dumitrescu. Oana Cuzino discută sâmbătă cu Florin despre noul său regim şi cum îl sprijină în acestă direcţie iubita lui, Cristina.

Elena Gheorghe este o mămică-model: după doar un an de la naşterea fiului său, cântăreaţa este în plină formă. Cum reuşeşte să le facă pe toate le va spune chiar ea telespectatorilor sâmbătă.

Tot atunci, medicul Oana Cuzino va prezenta două metode de eliminare a kilogramelor în plus care promit riscuri minime şi recuperare rapidă.

Pentru că sezonul sărbătorilor de iarnă bate la uşă, vedete precum Andreea Marin-Bănică, Gheorghe Visu, Dana Rogoz şi Dragoş Bucur promit să introducă publicul în atmosfera specifică odată cu premiera filmului de lungmetraj "Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie". Mai multe detalii vor dezvălui chiar ei sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici