Chitaristul de blues Eric Davis, împuşcat mortal la Chicago

Chitaristul de blues Eric Davis a fost împuşcat mortal, joi, în oraşul american Chicago.

582 afișări
Imaginea articolului Chitaristul de blues Eric Davis, împuşcat mortal la Chicago

Chitaristul de blues Eric Davis, împuşcat mortal la Chicago

Muzicianul în vârstă de 41 de ani, împuşcat în zona gâtului şi a torsului, a fost găsit decedat în automobilul său, în cartierul South Side din Chicago, potrivit publicaţiei Chicago Tribune, informează contactmusic.com.

Până la ora publicării acestor informaţii, poliţia locală nu operase nicio arestare.

Eric Davis a fost fiul legendarului toboşar Bobby "Top Hat" Davis şi colabora cu casa de discuri Delmark Records. Muzicianul american urma să susţină o serie de concerte alături de trupa sa, Eric Guitar Davis and the Troublemakers, în săptămânile următoare şi avea programat un show la New York, în noaptea de Revelion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici