Chitaristul Eddie Van Halen a murit de cancer la 65 de ani

  • Eddie Van Halen a murit la 65 de ani
  • Chitaristul trupei Van Halen suferea de cancer
  • Fiul său a transmis vestea printr-o postare pe Twitter
4122 afișări
Imaginea articolului Chitaristul Eddie Van Halen a murit de cancer la 65 de ani

Chitaristul Eddie Van Halen a murit de cancer la 65 de ani

Legendarul chitarist rock Eddie Van Halen a murit la vârsta de 65 de ani, a declarat fiul său marţi pe Twitter.

Fiul lui Eddie, Wolfgang Van Halen, la rândul său membru al trupei Van Halen, a transmis că muzicianul a murit după ce a pierdut o lungă şi grea luptă cu cancerul.

„A fost cel mai bun tată pe care l-am putut cere vreodată”, a spus fiul său. „Fiecare moment pe care l-am împărtăşit pe şi în afara scenei a fost un cadou”, a continuat Wolf.

Eddie Van Halen este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti din istorie, fiind plasat de Rolling Stonepe poziţia a opta între cei mai buni 100 de chitarişti, iar publicaţia de specialitate, „Guitar World” pe primul loc în ierarhia mondială. 

În anii '70, alături de fratele spu, Alex Van Halen, Eddie a fondat trupa rock care îi poartă numele.

La finalul anilor 70 şi apoi în anii 80, trupa a lansat 11 albume şi a intrat în Cartea recordurilor pentru cele mai multe hituri numărul 1 de pe lista de Mainstream Rock a revistei Billboard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici