Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, arestat în Los Angeles

Chris Brown a fost arestat în Los Angeles, după ce modelul Baylee Curran a anunţat poliţia declarând că a fost ameninţată cu arma de cântăreţul american, relatează BBC.

669 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, arestat în Los Angeles

Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, arestat în Los Angeles (Imagine: AP/ Mediafax Foto)

Modelul Baylee Curran a declarat pentru LA Times că Brown a ameninţat-o cu arma după ce i-a admirat bijuteriile unui prieten de-ai cântăreţului. Chris Brown a mai fost condamnat pentru acte de violenţă. În 2009, Rihanna l-a acuzat de vătămare corporală.

Poliţia a descins în casa starului marţi, după un apel primit la serviciul de urgenţe. Curran a anunţat poliţia după ce a părăsit locuinţa lui Brown. Modelul a declarat pentru LA Times că alături de o prietenă şi un asociat în afaceri, a mers în casa cântăreţului luni după-amiaza. Curran a mai afirmat că admira bijuteriile şi lanţul cu dimanante ale unui prieten de-ai lui Brown, încă neidentificat, iar bărbatul s-ar fi enervat şi i-ar fi spus să se îndepărteze. Atunci spune modelul că Brown a luat arma şi a ameninţat-o şi i-a spus să părăsească locuinţa.

Atunci când poliţiştii au mers la faţa locului, Brown nu le-a permis accesul în casă. După eliberarea mandatului de percheziţie de la judecătorie, poliţiştii au intrat în casă pentru a căuta arma. Abia când a ajuns avocatul său, Brown a decis să apară în faţa poliţiştilor. Poliţia a raportat că mai bine de şase oameni au fost escortaţi de la reşedinţa starului şi vor fi chestionaţi.

Agresiunea comisă de Chris Brown asupra Rihannei, cântăreaţa R&B în vârstă de 28 de ani, originară din Barbados, a lăsat-o pe aceasta cu chipul însângerat şi tumefiat. Violenţa acestui atac a şocat atât fanii, cât şi reprezentanţii industriei muzicale, care îl considerau pe Chris Brown un model de comportament şi a generat dezbateri aprinse despre violenţa domestică în interiorul cuplurilor tinere.

Incidentul a avut loc după o petrecere desfăşurată înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, 2009. Din acest motiv, atât Chris Brown, cât şi Rihanna şi-au anulat prezenţa la gală, în ultimul moment.

Potrivit dosarului dezvăluit public de poliţie, cei doi artişti s-au certat în maşină, după ce Rihanna a citit un mesaj foarte lung, trimis de o altă femeie, pe telefonul lui Brown. Brown a încercat să o împingă pe Rihanna afară din maşină, dar nu a reuşit, deoarece iubita lui purta centura de siguranţă. Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul maşinii şi apoi, repetat, peste faţă, murdărind interiorul maşinii şi hainele artistei de sânge. Potrivit constatării poliţiei americane, cântăreaţa avea gura plină de sânge.

Muzicianul american a fost condamnat la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de supraveghere judiciară, pentru fapta comisă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici