Chris Brown, marele câştigător la gala BET Awards 2011

Rapperul Chris Brown a fost marele câştigător la gala Black Entertainment Television (BET), plecând de la ceremonia care a avut loc duminică seară, în Los Angeles, cu patru statuete.

183 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, marele câştigător la gala BET Awards 2011

Chris Brown, marele câştigător la gala BET Awards 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 22 de ani, care şi-a lansat cel de-al patrulea album în martie, a câştigat distincţii la categorii precum "premiul publicului", "cel mai bun artist R&B" şi "videoclipul anului". Totodată, el a împărţit premiul pentru cea mai bună colaborare cu Busta Rhymes şi Lil Wayne, informează bbc.co.uk.

Gala BET Awards este organizată din anul 2001 de Black Entertainment Television, recompensând evoluţiile persoanelor afro-americane şi provenind din alte grupuri minoritare în muzică, actorie, sport şi alte domenii din industria de divertisment.

Chris Brown a fost foarte aproape de a nu primi premiul publicului, după ce un fan al Rihannei, fosta iubită a cântăreţului, a anunţat-o pe aceasta ca fiind câştigătoarea distincţiei. Totodată, rapperul canadian Drake a acceptat premiul în numele Rihannei. Organizatorii galei au numit gafa "o greşeală tehnică".

După ce a intrat în posesia premiului publicului, Chris Brown a spus: "Ştiu că a fost un drum lung, aşa că apreciez fiecare binecuvântare care mi-a fost adusă".

Chris Brown a fost dat în judecată, în 2009, după ce a atacat-o pe iubita sa, Rihanna, în Los Angeles. A fost ulterior condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare şi 180 de ore de muncă în folosul comunităţii.

La gala de duminică, Tinie Tempah a primit premiul pentru cel mai bun artist internaţional, Rihanna a fost desemnată cea mai bună artistă R&B, Nicki Minaj - cea mai bună artistă hip-hop şi Kanye West - cel mai bun artist hip-hop.

Printre premianţi s-au mai numărat Wiz Khalifa (cel mai bun artist debutant), Diddy Dirty Money (cel mai bun grup) şi Jaden şi Willow Smith (premiul pentru cele mai bune tinere vedete).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici