Christina Aguilera a pozat goală pentru fanii ei | FOTO

Christina Aguilera le-a făcut un cadou fanilor ei, publicând o serie de fotografii în care cântăreaţa americană apare goală, în ipostaze sexy, în cadă, potrivit voici.fr.

2129 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera a pozat goală pentru fanii ei | FOTO

Christina Aguilera a pozat goală pentru fanii ei | FOTO

Pe lângă faptul că este mamă a doi copii - Max, în vârstă de 10 ani, şi Summer Rain, în vârstă de 3 ani - şi are o carieră de succes, Christina Aguilera nu îi uită pe fanii săi.

Joi, cântăreaţa, membru al juriului emisiunii TV americane "The Voice", a publicat pe platforma online Instagram trei fotografii ale sale, în care apare nud, într-o cadă plină cu apă şi spumă, care îi acoperă strategic zonele intime.

Aguilera nu a mai lansat un album din 2012 - "Lotus" -, dar, în ianuarie, artista a anunţat un nou material discografic într-un mesaj publicat pe Instagram. "Lotus", al şaptelea album de studio al său, care a inclus single-urile "Your Body" şi "Just a Fool", un duet cu Blake Shelton, a ajuns până pe locul al şaptelea în topul Billboard 200 şi a fost materialul discografic cu cele mai slabe vânzări al lui Aguilera.

Christina Aguilera, în vârstă de 37 de ani, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat cinci premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

 

💧

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici