Christina Aguilera îşi serbează ziua de naştere la petrecerea de Revelion

Christina Aguilera plănuieşte o mare petrecere de Revelion pentru a-şi serba şi ziua de naştere, cântăreaţa împlinind 30 de ani pe 18 decembrie, dar a fost prea ocupată în acea perioadă pentru a sărbători, potrivit contactmusic.com.

48 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera îşi serbează ziua de naştere la petrecerea de Revelion

Christina Aguilera îşi serbează ziua de naştere la petrecerea de Revelion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aguilera, care a împlinit 30 de ani pe 18 decembrie, a fost prea ocupată cu promovarea filmului "Burlesque: Vis împlinit", în care joacă alături de Cher, pentru a sărbători cu familia şi prietenii.

Astfel, în seara de Revelion va fi "marea petrecere" de ziua ei, vedeta considerând că, odată cu împlinirea vârstei de 30 de ani, începe "următorul capitol" din viaţa ei.

"A avea 30 de ani e mai bine decât să ai 20, vă spun eu. Lecţiile pe care le-am învăţat şi felul în care am evoluat sunt incredibile", a declarat artista.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, care s-a despărţit de soţul ei, Jordan Bratman, în octombrie, ieşind în public cu noul iubit, Matt Rutler, o lună mai târziu. Tot în noiembrie, Aguilera a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame. Totodată, ea s-a bucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal într-un film, putând fi văzută alături de Cher în "Burlesque: Vis împlinit".

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici