Christina AGUILERA uimeşte din nou: Ce declaraţie o aduce în mijlocul unei noi controverse - FOTO, VIDEO

În ultima perioadă, cântăreaţa Christina Aguilera pare hotărată să fie subiectul controverselor. După ce a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele în plus şi după ce a decis să pozeze nud pentru coperta noului ei album, artista mai face o declaraţie surprinzătoare.

1634 afișări
Imaginea articolului Christina AGUILERA uimeşte din nou: Ce declaraţie o aduce în mijlocul unei noi controverse - FOTO, VIDEO

Christina Aguilera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Christina Aguilera, care este acum unul dintre antrenorii concursului "The Voice/Vocea", din Statele Unite ale Americii, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată că nu-i place să poarte lenjerie intimă, scrie The Sun.

"Nu-mi place să port lenjerie intimă. Îmi place să mă simt cat mai liberă. Asta sunt eu. Este o senzaţie ce-ţi dă putere", a declarat cantăreaţa, care a venit la emisiunea prezentată de Chelsea Handler îmbrăcată cu o bluză lungă şi ciorapi negri.

Recent, ea a fost criticată pentru kilogramele în plus pe care le are şi pentru că încă nu a renunţat la ţinute mulate. Însă, Christina Aguilera a declarat că nu se simte jenată de corpul său şi că de foarte multă vreme şi-a dorit să mai ia câteva kilograme în plus.

Mai mult decat atat, cântăreaţa  apare nud pe coperta noului ei album, "Lotus", care va fi lansat pe piaţă pe 19 noiembrie. Starul pop a postat fotografia care va apărea pe coperta noului album pe contul ei de Twitter.

Astfel, Aguilera apare nud, cu sânii acoperiţi cu pletele ei blonde. Partea de jos a corpului ei este mascată de o floare de lotus, în ton cu titlul albumului.

Compozitoare, cântăreaţă şi producătoare, Aguilera are o vechime de mai bine de un deceniu în lumea muzicală, cariera acesteia părând să cunoască în ultimii ani un declin. Cel mai recent album al ei, "Bionic", lansat în 2010, a fost considerat de critica de specialitate un fiasco.

Artista spune însă că pregăteşte o revenire fulminantă, noua producţie discografică reprezentând o "sinteză a tot ceea ce a trăit şi experimentat până în prezent".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici