Christopher Walken va asigura vocea regelui Louie în filmul "Cartea Junglei", de Jon Favreau

Actorul american Christopher Walken va asigura vocea personajului regelui Louie în ecranizarea volumului "Cartea junglei" produsă de studiourile Disney şi regizată de Jon Favreau.

122 afișări
Imaginea articolului Christopher Walken va asigura vocea regelui Louie în filmul "Cartea Junglei", de Jon Favreau

Christopher Walken (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Alături de Christopher Walken, actorii Ben Kingsley, Lupita Nyong'o, Idris Elba şi Scarlett Johansson sunt printre cei care vor asigura vocile personajelor în adaptarea pentru marele ecran a cărţii scrise de Rudyard Kipling, informează contactmusic.com.

Personajul lui Christopher Walken a fost prima oară interpretat de cântăreţul Louis Prima, în 1967.

De asemenea, Giancarlo Esposito, starul din serialul "Breaking Bad", va asigura vocea lupului Akela.

Kingsley va da voce panterei Bagheera, Idris Elba va fi tigrul Shere Khan, iar Johansson îi va da viaţă lui Kaa, pitonul care hipnotizează celelalte animale, iar apoi le mănâncă. Neel Sethi va fi Mowgli, personajul principal al poveştii scrise de Kipling.

Scenariul pentru această ecranizare a "Cărţii junglei" a fost scris de Justin Marks, iar Jon Favreau va fi şi producător, alături de Brigham Taylor.

Data de lansare a filmului este prevăzută pentru 9 octombrie 2015.

Această adaptare cinematografică va concura cu alt proiect similar - o ecranizare live-action a "Cărţii junglei" produsă de studiourile Warner Bros., ce va fi regizată de actorul Andy Serkis, interpretul personajului Gollum din francizele "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul".

Christopher Walken este un prolific actor american de teatru şi film, care a interpretat peste o sută de roluri în diverse producţii cinematografice şi de televiziune şi este câştigător al premiului Oscar pentru rol secundar în 1978, graţie prestaţiei sale din filmul "Vânătorul de cerbi". Alte roluri notabile au fost cele din "Perspectiva unei crime" (1984), "Afacere de familie" (1986), "King of New York" (1990), "Batman revine" (1992), "Pulp Fiction" (1994) şi "Prinde-mă! Dacă poţi" (2002), pentru care a primit o a doua nominalizare la Oscar. El a apărut şi în videoclipurile unor artişti de marcă, precum Madonna şi Fat Boy Slim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici