Cinci scurtmetraje din franciza "Amurg/ Twilight", difuzate exclusiv pe Facebook

Franciza cinematografică "Amurg/ Twilight" va reveni în actualitate prin intermediul a cinci scurtmetraje noi, care vor fi difuzate exclusiv pe reţeaua de socializare Facebook.

300 afișări
Imaginea articolului Cinci scurtmetraje din franciza "Amurg/ Twilight", difuzate exclusiv pe Facebook

Cinci scurtmetraje din franciza "Amurg/ Twilight", difuzate exclusiv pe Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cinci regizoare vor fi selecţionate pentru a realiza aceste scurtmetraje, care vor fi dedicate unor personaje centrale din franciza "Twilight". Noul proiect se intitulează "The Storytellers - New Creative Voices of The Twilight Saga", informează  contactmusic.com.

Autoarele celor cinci scurtmetraje vor fi consiliate de un grup de experţi din care vor face parte Kristen Stewart, protagonista filmelor din seria "Twilight", dar şi scriitoarea Stephenie Meyer, autoarea romanelor pe baza cărora au fost realizate acele filme.

Acest proiect va fi produs de studiourile Lionsgate în colaborare cu organizaţia Women in Film şi cu compania Facebook.

Fanii popularei francize "Amurg" sunt încurajaţi să se implice la rândul lor în acest proiect. Filmările vor debuta anul viitor.

Franciza "Twilight" are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Cele cinci lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 3,4 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici