"Cincizeci de umbre ale lui Grey" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,24 milioane de dolari, în al doilea weekend de difuzare.

1612 afișări
Imaginea articolului "Cincizeci de umbre ale lui Grey" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

"Cincizeci de umbre ale lui Grey" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top (Imagine: Hepta)

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", regizat de de Sam Taylor-Johnson şi care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acţiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey, potrivit estimărilor site-ului boxofficemojo.com.

Pe locul al doilea în topul încasărilor de vineri până duminică din Statele Unite ale Americii şi Canada s-a clasat pelicula "Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service", care a obţinut în al doilea weekend de difuzare 17,52 de milioane de dolari. Filmul regizat de Matthew Vaughn îi are în distribuţie pe Colin Firth, Taron Egerton şi Samuel L. Jackson. O oragnizaţie secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă şi îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o ameninţare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Animaţia 3D "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water" s-a menţinut pe locul al treilea, cu încasări de 15,5 milioane de dolari, în al treilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul Tibbitt şi spune povestea lui SpongeBob şi a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera reţeta secretă pentru prepararea sendvişului Krabby Patty, care a fost furată de piratul Burger Beard.

Drama "McFarland, USA", regizată de Niki Caro, cu Kevin Costner şi Maria Bello, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,315 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune povestea adevărată, din 1987, a unui antrenor sportiv care reuşeşte să transforme o echipă de atleţi dintr-un liceu considerat de mâna a doua în sportivi de performanţă.

Locul al cincilea a revenit comediei "The DUFF", regizată de Ari Sandel, care a obţinut 11,02 milioane de dolari în primul weekend de difuzare. Filmul se desfăşoară în lumea crudă şi auzantă a liceenilor americani, unde o adolescentă reuşeşte să schimbe percepţia celor din jur despre ea, dar şi obiceiurile răutăcioase ale colegilor săi, după ce află că a fost numită "prietena urâtă şi grasă" (DUFF, Designated Ugly Fat Friend).

Locul al şaselea în topul încasărilor de peste weekend a revenit filmului "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood, cu încasări de 9,65 milioane de dolari. Filmul "Lunetistul american/ American Sniper" este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-şi colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât şi lupta acestuia cu traumele cauzate de război şi încercarea de a fi un soţ şi un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper.

Comedia "Hot Tub Time Machine 2" a debutat pe locul al şaptelea în box office-ul nord american, cu încasări de 5,8 milioane de dolari. Filmul regizat de Steve Pink este o continuare a peliculei "Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine" din 2010. Lou dă de necaz, iar prietenii săi Nick şi Jacob pornesc din nou maşina timpului într-o încercare de a junge în trecut, dar ajung de fapt în viitor şi se văd nevoiţi să încerce să repare trecutul, care este de fapt prezentul.

Pe locul al optulea s-a clasat pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", regizată de Andy Wachowski şi Lana Wachowski, care a obţinut 3,66 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moştenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colţ al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos.

Pelicula "The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game", care prezintă destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reuşit să descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria ţară pentru faptul că era homosexual, s-a clasat pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,56 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia de familie "Paddington" s-a clasat pe locul al zecelea, cu încasări de 2,28 milioane de dolari, în al şaselea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul King, îi are în distribuţie pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville şi Ben Whishaw şi spune povestea ursuleţului Paddington, venit din jungla peruviană să îşi caute o casă în Londra, unde ajunge să cunoască familia Brown care îl îngrijeşte şi îi oferă un cămin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici