Cine este noua vedetă care se alătură echipei de la ,,Românii au Talent''

Show-ul ,,Românii au Talent'' va debuta în toamnă cu forţe proaspete. În cadrul echipei îşi face loc o altă mare vedetă a muzicii autohtone, scrie Business Magazin.

10989 afișări
Imaginea articolului Cine este noua vedetă care se alătură echipei de la ,,Românii au Talent''

Cine este noua vedetă care se alătură echipei de la ,,Românii au Talent''

Este vorba despre unul dintre cei mai apreciaţi şi bine plătiţi solişti din România.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este producător muzical al emisiunii ”Românii au talent”, având rolul de a identifica talentul muzical al concurenţilor care s-au înscris la preselecţiile pentru sezonul al optulea.

El gestionează partea care ţine de muzică din cadrul show-ului şi contribuie cu păreri avizate la selectarea participanţilor, potrivit Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici