Cine joacă rolul iubitei lui Charlie Sheen în serialul "Anger Management"

Actriţa americană Denise Richards joacă rolul iubitei fostului său soţ, Charlie Sheen, în noul serial în care acesta deţine rolul principal, "Anger Management". Cei doi actori formează astfel un cuplu pe micul ecran după ce au încheiat o căsnicie de trei ani şi au două fiice împreună.

364 afișări
Imaginea articolului Cine joacă rolul iubitei lui Charlie Sheen în serialul "Anger Management"

Charlie Sheen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Când a fost întrebată despre comportamentul haotic al fostului său soţ, Denise Richards a dat dovadă de tact: "Acum este foarte bine. S-a concentrat asupra copiilor noştri şi pe munca sa", a spus ea, informează contactmusic.com.

Deşi au divorţat în 2006, cei doi actori sunt în relaţii bune.

Richards a spus că a acceptat să facă parte din distribuţia serialului TV "Anger Management" săptămâna trecută şi că primul episod este "foarte amuzant". "Anger Management" este bazat, în mare parte, pe acţiunea filmului cu acelaşi titlu în care Jack Nicholson a jucat rolul principal. În serialul TV, Sheen va deţine rolul principal.

Sheen şi Richards s-au căsătorit în 2002, după ce au jucat împreună în "Good Advice" şi "Scary Movie 3". Au împreună două fiice, Sam, născută în 2004, şi Lola, născută în 2005. Richard a depus cererea de divorţ în 2005. Ulterior, cei doi s-au împăcat pentru o scurtă perioadă de timp, după care divorţul a devenit definitiv şi, mai mult, Richards a cerut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ.

"Anger Management" va avea premiera pe 28 iunie, pe postul de televiziune american FX.

Charlie Sheen, în vârstă de 46 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Charlie Sheen a fost însă concediat, în primăvara anului 2011, de producătorii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa lui privată.

Actorul a reacţionat imediat şi a dat în judecată grupul Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuzivă a contractului şi de la care a cerut daune de 100 de milioane de dolari. Ulterior, locul lui în serial a fost luat de Ashton Kutcher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici