Cirque du Soleil va susţine un spectacol suplimentar la Bucureşti, în seria de show-uri din ianuarie

Compania canadiană Cirque du Soleil, care va prezenta spectacolul "Quidam" la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, zilnic, în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2015, va susţine o reprezentaţie suplimentară pe 31 ianuarie, de la ora 16.00, informează organizatorii evenimentului.

238 afișări
Imaginea articolului Cirque du Soleil va susţine un spectacol suplimentar la Bucureşti, în seria de show-uri din ianuarie

Cirque du Soleil va susţine un spectacol suplimentar la Bucureşti, în seria de show-uri din ianuarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deoarece în prezent mai sunt disponibile aproximativ 500 de locuri la spectacolul "Quidam" care va avea loc pe 31 ianuarie 2015, de la ora 20.00, în Pavilionul Central Romexpo, o reprezentaţie suplimentară a fost programată în aceeaşi zi, de la ora 16.00, informează organizatorii evenimentului, Events.

Biletele pentru noul spectacol au fost deja puse în vânzare.

Astfel, compania Cirque du Soleil va reveni la Bucureşti, în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2015, cu şase reprezentaţii ale spectacolului "Quidam". Celelalte reprezentaţii ale spectacolului vor avea loc pe 29 ianuarie, de la ora 20.00, 30 ianuarie, de la ora 20.00, şi 1 februarie, de la orele 13.00 şi 17.00.

Muzica pasională, intensă a lui Benoit Jutras va răsuna live pe scena "Quidam", în intepretarea excepţională a unui grup de şase muzicieni ce jonglează cu multiple instrumente: vioară, violoncel, percuţii, saxofon, chitară electrică şi clasică şi clape, informează un comunicat remis MEDIAFAX. Pentru "Quidam", Cirque du Soleil a ales o abordare specială a vocilor - pentru prima dată în istoria circului, fragilitatea unei voci de copil se combină cu puterea unei voci masculine, creând un melanj surprinzător de sensibilitate şi intensitate. Ca în toate spectacolele faimoasei companii canadiene, muzicienii au o sarcină dificilă:.ei urmăresc mişcările artiştilor, astfel încât coloana sonoră să se sincronizeze cu acrobaţiile.

Până pe 31 decembrie inclusiv, în magazinele Orange sunt disponibile pachete de bilete pentru familie, cu preţuri reduse. Oferta include reduceri pentru biletele cumpărate în tribunele B1 şi B2, astfel: B1 - 2 adulţi şi 1 copil, 350 de lei (în loc de 405 lei); 2 adulţi şi 2 copii, 450 de lei (în loc de 510 lei); B2 - 2 adulţi şi 1 copil, 500 DE lei (de la 567 DE lei), 2 adulţi şi 2 copii, 645 DE lei (de la 714 lei). Biletele pentru spectacolul "Quidam" pot fi cumpărate şi prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), la preţuri diferite, în funcţie de categorie: VIP - 500 de lei (adulţi) şi 350 de lei (copii), premium - 350 de lei (adulţi) şi 245 de lei (copii) şi tribune - între 150 şi 250 de lei (adulţi) şi între 105 şi 175 de lei (copii).

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. În prezent este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are aproximativ 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe, din aproximativ 40 de ţări, de pe şase continente, s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici