Claudiu Bleonţ, despre gestul de la Arad: Explicam în ce constă asumarea lui Richard al III-lea

Actorul Claudiu Bleonţ a declarat pentru MEDIAFAX că şi-a dat jos chiloţii, joi, în faţa jurnaliştilor aflaţi la o conferinţă de presă, pentru a explica, într-un fel, "în ce constă asumarea lui Richard al III-lea".

135 afișări
Imaginea articolului Claudiu Bleonţ, despre gestul de la Arad: Explicam în ce constă asumarea lui Richard al III-lea

Claudiu Bleonţ, despre gestul de la Arad: Explicam în ce constă asumarea lui Richard al III-lea (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"A fost un gest total şi liber, cu care fac şi teatru", a spus el, adăugând "poker all in" (expresie care desemnează parierea întregii sume disponibile a unui jucător la o singură rundă, n.r.). "Lumea este şocată de gestul meu şi uită că eu sunt în turneu prin ţară cu «Richard al III-lea»", a declarat Bleonţ.

Vezi reacţia directorului Teatrului din Arad.

Vezi reacţia psihiatrului Cristian Andrei.

Joi, Claudiu Bleonţ a susţinut o conferinţă de presă la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, pentru a promova spectacolul "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea", iar în timpul discuţiilor cu jurnaliştii şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi şi-a arătat penisul.

Bleonţ a făcut gestul în timp ce povestea despre starea de spirit pe care o are la vârsta actuală, afirmând că nu îi este jenă că "e aşa de mică" şi că "suntem o ţară de farseuri".

"V-am şocat sau am fost sincer?", i-a întrebat Bleonţ pe jurnaliştii care au fost de faţă.

Spectacolul "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea" va fi jucat la Arad pe 8 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici