Clive Mantle, din serialul "Urzeala tronurilor", cu urechea sfâşiată, în timpul unei dispute

Actorul Clive Mantle, celebru din serialul "Urzeala tronurilor", a fost atacat duminică, în timpul unei dispute, de un bărbat care i-a sfârtecat urechea.

310 afișări
Imaginea articolului Clive Mantle, din serialul "Urzeala tronurilor", cu urechea sfâşiată, în timpul unei dispute

Clive Mantle, din serialul "Urzeala tronurilor", cu urechea sfâşiată, în timpul unei dispute

Actorul în vârstă de 55 de ani se afla la finalul unui turneu cu Theatre Royal şi era cazat într-unul dintre hotelurile lanţului Travelodge când a fost atacat de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hamilton, care i-a sfârtecat o parte din ureche, informează bbc.co.uk.

Acesta urmează să apară în faţa magistraţilor luna viitoare.

Disputa dintre cei doi ar fi fost cauzată de faptul că actorul ar fi cerut unui grup de oaspeţi ai hotelului, din care făcea parte şi atacatorul, să facă mai puţin zgomot.

Chirurgii de la Royal Victoria Infirmary din Newcastle au reuşit să sutureze urechea lui Clive Mantle.

"Este foarte tulburat de acest incident. Nu se aştepta ca aşa ceva să se întâmple într-un hotel", a spus purtătorul de cuvânt al actorului.

Duminică, poliţia din Newcastle a eliberat pe cauţiune un alt bărbat implicat în incident, în timp ce o a treia persoană care a fost reţinută în acelaşi caz a fost eliberată fără a fi pusă sub acuzaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici