Cocaină, descoperită în autocarul în care a murit Scott Weiland

Tommy Black, membru al trupei cu care concerta Scott Weiland, a fost arestat după ce poliţia a descoperit că acesta transporta o cantitate mică de cocaină în autocarul în care a fost găsit decedat celebrul rocker american, informează tmz.com.

1314 afișări
Imaginea articolului Cocaină, descoperită în autocarul în care a murit Scott Weiland

Cocaină, descoperită în autocarul în care a murit Scott Weiland

Fostul solist al formaţiei Stone Temple Pilots şi trupa sa, Scott Weiland and The Wildabouts, urmau să susţină în această lună un turneu care includea concerte în oraşele americane Reno, pe 18 decembrie, şi Napa, pe 19 decembrie.

Trupa se afla, vineri, în Minnesota, pentru o serie de concerte la Medina Ballroom, când Scott Weiland a fost găsit decedat în autocarul de turneu al formaţiei.

Poliţia americană spune că a descoperit o cantitate mică de cocaină în locul în care a fost găsit decedat Weiland, iar o altă cantitate de cocaină a fost descoperită în zona din autocar unde de obicei stătea Black, chitaristul formaţiei.

Black a fost arestat pentru posesie de droguri.

Potrivit mai multor surse, în ultima parte a vieţii, Scott Weiland reîncepuse să consume droguri, mai ales cocaină.

Scott Weiland, fostul solist al trupelor rock Stone Temple Pilots şi Velvet Revolver, decedat la vârsta de 48 de ani, s-a confruntat în ultimii ani cu dependenţa de droguri şi alcool.

Originar din California, Scott Weiland a înfiinţat trupa Stone Temple Pilots cu fraţii Robert şi Dean DeLeo, alături de care a avut un succes comercial răsunător în anii 1990. În 1993, albumul de debut al formaţiei americane, "Core", a ajuns până pe locul al treilea în topul Billboard 200, iar, în anul următor, trupa Stone Temple Pilots a înregistrat un succes şi mai mare, graţie albumului "Purple", care a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 şi a inclus o serie de piese care au devenit celebre, precum "Big Empty", "Vasoline" şi "Interstate Love Song".

Beneficiind de vocea inconfundabilă a lui Scott Weiland, trupa Stone Temple Pilots a devenit tot mai populară în anii din era post-grunge, dar, deşi a vândut milioane de albume pe plan mondiale, membrii săi au început să se înţeleagă tot mai puţin. Trupa americană a luat mai multe pauze în carieră, în timpul cărora Weiland a participat la câteva proiecte solo.

Stone Temple Pilots a trecut apoi prin mai multe schimbări de componenţă în anii următori. Cel mai recent, formaţia americană l-a recrutat pe Chester Pennington, solistul trupei Linkin Park. Acesta a anunţat însă pe 9 noiembrie că a renunţat la această colaborare.

În 2002, Scott Weiland s-a alăturat foştilor membri din Guns N' Roses Slash (chitară), Duff McKagan (bass) şi Matt Sorum (tobe) pentru a forma un supergrup, denumit Velvet Revolver. Noua formaţie a lansat două albume de mare succes - "Contraband", în 2004, şi "Libertad", în 2007.

Încă înainte de a fi inclus în grupul Velvet Revolver, Scott Weiland avusese deja mai multe probleme cu justiţia, în principal din cauza dependenţei sale de droguri şi a conducerii automobilului sub influenţa alcoolului. În 1995, rockerul a fost condamnat pentru cumpărare de cocaină şi plasat în regim de libertate condiţionată. În 2003 şi în 2007, artistul a fost din nou arestat, pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului şi pentru fugă de la locul accidentului. Heroina devenise drogul său preferat, iar Scott Weiland s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, în 2007, însă nu a reuşit să finalizeze acel program medical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici