Comediantul Fred Willard, cunoscut din serialele „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family”, a murit la 86 de ani

Comediantul Fred Willard a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani, a anunţat familia sa. Actorul a apărut în peste 500 de roluri din seriale şi filme de comedie, scrie NBC News.

716 afișări
Imaginea articolului Comediantul Fred Willard, cunoscut din serialele „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family”, a murit la 86 de ani

Comediantul Fred Willard, cunoscut din serialele „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family”, a murit la 86 de ani

„Cu o inimă grea, vă dau vestea că tatăl meu a murit noaptea trecută la vârsta fantastică de 86 de ani”, a scris pe Twitter Hope Willard, fiica actorului. "A fost activ şi a continuat să muncească şi să ne facă fericiţi până la sfârşit. L-am iubit foarte mult! Ne va lipsi pentru totdeauna", a continuat mesajul.

Willard a fost unul dintre cei mai prolifici comedianţi de la Hollywood, cu o carieră care a durat peste 50 de ani.

Willard a fost cunoscut în special pentru rolurile sale în filmele lui Christopher Guest, precum „Best in Show” şi „A Mighty Wind”. Dar a apărut mai mulţi ani în seriale precum „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family”.

Fred Willard a jucat singurul personaj uman din filmul de animaţie „WALL-E”.

În perioada 2003 - 2005, Willard a fost nominalizat la trei premii Emmy pentru interpretarea lui Hank în serialul „Everybody Loves Raymond”. Comediantul a primit a patra sa nominalizare în 2010 pentru rolul lui Frank Dunphy din „Modern Family”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici