Comic Con: Nathaniel Buzolic din "The Vampire Diaries" va fi prezent la eveniment

Nathaniel Buzolic, actorul care îl interpretează pe Kol Mikaelson în serialul "The Vampire Diaries", este al treilea invitat anunţat pentru cea de-a V-a ediţie East European Comic Con care s-a decalat cu şase luni şi va avea loc în perioada 5-7 mai 2017 (în loc de 11-13 noiembrie 2016), la Romexpo.

3124 afișări
Imaginea articolului Comic Con: Nathaniel Buzolic din "The Vampire Diaries" va fi prezent la eveniment

Comic Con: Nathaniel Buzolic din "The Vampire Diaries" va fi prezent la eveniment

Cea de-a cincea ediţie East European Comic Con s-a decalat cu şase luni, urmând să se desfăşoare anul viitor, în perioada 5-7 mai, tot la Romexpo. Decizia de amânare a fost bazată pe faptul că mulţi dintre potenţialii invitaţi (actori, artişti consacraţi sau youtuberi internaţionali) nu au putut veni la evenimentul programat în noiembrie 2016 din cauza programului încărcat din aceasta perioadă (de exemplu, filmările pentru serialul "Game of Thrones" se încheie abia la finalul lunii noiembrie) - au explicat organizatorii evenimentului.

În vârstă de 33 de ani, Nathaniel s-a făcut remarcat în 2005, pe când găzduia o emisiune pentru copii la Disney Channel, "Studio Disney". A mai avut, apoi, şi câteva apariţii episodice în serialele "All Saints", "Home and Away" şi "Water Rats". Primul său rol într-un lungmetraj avea să fie cel al lui David din comedia australiană "Offing David".

În 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul şarmantului Kol Mikaelson, cel mai tânăr supravieţuitor al Familiei Originale, în "The Vampires Diaries", serial care a creat un întreg cult în jurul său la nivel internaţional. Actorul apare şi în spin-off-ul "The Originals".

Nathaniel a jucat şi într-un episod din "Supernatural", numit "Bloodlines", scenariul episodului fiind iniţial menit să se extindă într-un spin-off intitulat "Supernatural: Bloodlines". Noul serial a fost propus în 2014, însă CW, televiziunea care produce "Supernatural", a decis să nu concretizeze proiectul, cel puţin momentan.

De asemenea, actorul joacă în filmul "Hacksaw Ridge", în regia lui Mel Gibson şi în care îi are drept colegi de platou pe Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington şi Teresa Palmer. Pelicula va apărea în cinematografele din SUA în luna noiembrie.

Nathaniel Buzolic se alătură, astfel, actorilor Craig Parker ("Spartacus", "Stăpânul Inelelor") şi Tom Wlaschiha ("Game of Thrones") pentru întâlniri memorabile cu publicul din România la cea de-a cincea ediţie a celui mai mare eveniment de tip convenţie din estul Europei - East European Comic Con.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con se va extinde şi va dispune de o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Evenimentul este destinat tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă aşteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar şi surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Mai multe detalii despre East European Comic Con pot fi găsite la adresa: http://www.comic-con.ro/.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici