Compania care le oferă anagajaţilor concediu plătit nelimitat

Din luna martie, compania Jonckers va înlătura limitarea zilelor libere pentru angajaţii din Belgia, conform presei locale, astfel încât fiecare dintre cei 172 de angajaţi ai firmei îşi pot lua zile de concediu cu plată după cum doresc.

3529 afișări
Imaginea articolului Compania care le oferă anagajaţilor concediu plătit nelimitat

Compania care le oferă anagajaţilor concediu plătit nelimitat. Sursă foto: Profimedia

Fiecare angajat va fi obligat să-şi ia 20 de zile de concediu legal şi să îşi recupereze orele suplimentare. Lucrătorii pot lua apoi numărul de zile libere pe care îl doresc.

"Am adoptat deja acest sistem de zile nelimitate în biroul nostru ceh, în ianuarie", spune Geo Janssens, directorul general al Jonckers. "Până în iunie vor putea beneficia angajaţii din cele zece ţări în care suntem prezenţi".

Obiectivul acestui sistem este de a îmbunătăţi bunăstarea la locul de muncă şi de a lupta împotriva absenţelor pe termen lung, dar şi de a atrage angajaţi. Jonckers are nevoie de dezvoltatori pentru software-ul său de traducere, bazat pe inteligenţă artificială, unii plătiţi cu până la 400.000 de euro pe an.

„Nu ne putem angaja în aceste creşteri de salariilor, dar putem atrage aceste specialişti oferindu-le condiţii de muncă mai umane”, spune Janssens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici