Conacul Playboy, în stare de degradare: Cum arată acum locuinţa lui Hugh Hefner - FOTO

Celebrul conac Playboy, renumit pentru petrecerile pe care le-a organizat aici fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, se află într-un avansat grad de degradare, potrivit declaraţiilor unui model, informează Daily Mail.

1807 afișări
Imaginea articolului Conacul Playboy, în stare de degradare: Cum arată acum locuinţa lui Hugh Hefner - FOTO

Conacul Playboy, în stare de degradare: Cum arată acum locuinţa lui Hugh Hefner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Carla Howe a dezvăluit că celebrul conac Playboy în care trăieşte Hugh Hefner, acum ajuns la 89 de ani, şi-a pierdut din strălucirea de altădată, camerele au început să prindă umezeală, pereţii se cojesc, saltelele sunt vechi, iar in interior sunt mai multe asistente medicale decât modele playboy.

Conacul Playboy a fost destul de controversat de-a lungul timpului. Cunoscut ca un loc excentric în care femeile sumar îmbrăcate zburdau cu bărbaţi şi celebrităţi bogate, toate aceste petreceri erau atent supravegheate de milionarul Hugh Hefner.

Carla Howe, care locuieşte alături de Hefner în conacul de 22 de camere, spune că fondatorul celebrei reviste este mult prea slăbit pentru a se mai putea bucura de viaţă aşa cum o făcea în vremurile bune.  Modelul britanic susţine că vizitatorii văd acum mai multe asistente medicale în locul frumuseţilor feminine.

"Lucrurile au luat o întorsătură tristă. Acum acolo totul duce mai mult spre un azil de bătrâni decât spre un palat al plăcerii. Hef este atât de fragil încât merge peste tot cu un grup de asistente medicale. Aproape niciodată nu pleacă de acasă şi refuză să schimbe ceva în conac, totul a rămas blocat în ani 1980", povesteşte Carla Howe.

Modelul a mai declarat că Hugh preferă jocurile de masă împreună cu prietenii săi, în locul petrecerilor luxoase cu râuri de şampanie şi "iepuraşi playboy".  "În cea mai mare parte a timpului tot ce vrea Hugh este să joace şah cu prietenii săi şi să vizioneze filme vechi", a spus Carla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici